Coaching

Om coaching

”…at slippe en persons potentiale løs for derved at maksimere dennes præstation. Det er at hjælpe ham til at lære, snarere end at lære ham noget”. (Whitmore 1997).

Lillebælt skytteudstyr og Coaching v/ Jesper Kring, udbyder træner/coach gerninger primært indenfor skydesporten men også fysisktræning generelt.

Som træner/coach er det mit mål at skytten skal lære at træne effektivt selvstændigt og lære selv at finde svare på både tekniske og mentale udfordringer til træning og konkurrence så skytten kan stå på egne ben, for der vil ikke altid være en træner til at fortælle hvordan opgaven skal løses.

Min skyttetrænings- og coachingbaggrund

Skydetræning

Lillebælt Skytteudstyr og Coaching underviser i skydninger for enkelt personer, grupper, foreninger eller forbund op til 8 personer alt efter skytternes alder og erfaring. Det kan være enkelt stående træningsseancer eller længere varende forløb. Træningen kan foregå på hvilken som helst skydebane, dog anbefaler jeg at der er elektronisk markering. Grund prisen er 300kr/time inkl. Moms, men kontakt mig så giver jeg en pris på den rette løsning for dig/jer.

hh_separator_small

Fysisk træning

Lillebælt Skytteudstyr og Coaching underviser også i fysisk træning, såsom individuel vejledning i styrke- eller kredsløbstræning, udarbejdelse af træningsprogrammer, personlig sparring mv. Kom med dine ønsker så finder vi den rette løsning.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation