Om Lillebælt Skytteudstyr & Coaching

Skytteudstyr

Som aktiv skytte siden 1991 både i De Danske Skytteforeninger(DGI Skydning) og Dansk Skytte Union(DSkyU), har jeg rigtig meget erfaring at bidrage med når du skal vælge udstyr til din skydesport. Gennem tiden har jeg afprøvet meget forskelligt, både våben, våben tilbehør og beklædning. Disse erfaringer tager jeg nu med i mit firma ”Lillebælt Skytteudstyr og Coaching”, hvor du som skytte kan få del i mine erfaringer og måske ”spare” en forkert investering. Produkt listen er ikke så lang endnu, men har du ønsker udover sortimentet hjælper jeg dig gerne med at skaffe varen.

Klik dig ind i menuen “Skytteudstyr” øverst på siden og se det store udvalg.

hh_separator_small

Coaching

Da jeg i 2011 stoppede en 10 år lang karriere på det danske landshold i DSkyU, startede jeg en ny tilværelse som træner, først som klub træner i Bredstrup-Pjedsted skytteforening(BPI)og senere som træner både for det ”Regionale Talentudviklingscenter Syd” med base i BPI og DSkyU´s Juniorlandshold. 2 træner jobs som jeg fortsat er aktiv med.

Mine erfaringer som træner har jeg primært tilegnet mig gennem min tid på landsholdet i DSkyU, hvor jeg har trænet under 3 forskellige landstrænere, der hver i sær, har bidraget med deres viden og metoder. Gennem flere uddannelser og kurser er mine erfaringer blevet suppleret med viden, der gør mig til en komplet træner der har indsigt i alle udøveres behov for at kunne udvikle sig og præstere.

Om Jesper Kring

Lillebælt Skytteudstyr & Coaching drives af Jesper Kring, som en hobby virksomhed fra privatadressen. Men du får alligevel en professionel behandling.

Træner CV

2011 – “C”-licens træner ved ISSF training academy.

2010 – Diplomtræneruddannelse ved Danmarks idrætsforbund og DSkyU.

2009 – Kurser i coaching og “den svære samtale” ved Haderslev kommune.

2006 – Militær fysisk træner ved Forsvarets center for idræt.

1999 – Amtsinstruktør i gevær ved DGI Skydning.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

Navigation